Wat deze man in een ravijn vond was bizar

Het gebeurt wereldwijd helaas steeds vaker dat zeldzame of duurdere auto’s worden gestolen om ze vervolgens met de boot te versturen naar Afrikaanse landen om ze daar voor veel geld te verkopen. Om autodiefstal te voorkomen zorg je er natuurlijk voor dat die altijd op slot staat, veel meer kan je namelijk niet doen.

Een autoverzekering en een inbraakverzekering heb je nodig om geld terug te krijgen bij een diefstal maar toch is de kans dat je jou auto ooit terugvind heel klein. Wat er in het Amerikaanse Oregon was gebeurd was echt heel mysterieus.

Een man had 27 jaar geleden een diefstal melding gedaan bij de politie in Amerika. Zijn Porsche was opeens gestolen waardoor hij de diefstal gelijk bij de politie ging melden. Hij was heerlijk met zijn vriendin naar de bioscoop totdat hij terugkwam en nergens meer zijn auto zag staan. Nu 26 jaar later werd er opeens iets bijzonders gemeld bij de Amerikaanse politie!

Lees op de volgende pagina het indrukwekkende verhaal verder! Je zult versteld staan!